Lamb Korma
TM5

Lamb Korma

4.2 (96 valutazioni )

Ingredienti

  • 160 g onions, quartered
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 2 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground cardamom
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1000 g lamb shoulder meat, boneless, cubed (3-4 cm)
  • 30 g ghee
    o olive oil
  • 60 g tomato purée
  • 1 tsp garam masala
  • 150 g plain yoghurt, plus extra for serving
  • cooked rice, for serving
  • fresh coriander leaves, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3304 kJ / 787 kcal
Proteine
36 g
Carboidrati
58 g
Grassi
45 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r285210