Traditional gravy
TM6 TM5 TM31

Traditional gravy

3.2 (101 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 - 30 g red wine, to taste
  • 30 g salted butter
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 30 g plain flour
  • 500 g water
  • 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tsp tamari
  • 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 tsp umami paste (optional - see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
167.8 kJ / 40 kcal
Proteine
0.7 g
Carboidrati
2.9 g
Grassi
2.6 g
Grassi saturi
1.5 g
Fibre
0.5 g
Sodio
88 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r264979