Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
TM6 TM5

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g Brussels sprouts (see Tips)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g toasted hazelnuts, skinned
  • 20 g sherry vinegar
  • 2 garlic cloves
  • 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 100 g olive oil, plus extra for frying
  • 1000 g boiling water
  • 350 g short dried pasta of choice
  • 1 tbsp lemon juice

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3476.4 kJ / 827.7 kcal
Proteine
24.1 g
Carboidrati
64.2 g
Grassi
50.6 g
Grassi saturi
8.1 g
Fibre
11.5 g
Sodio
1340.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256207