Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
TM6 TM5

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.4 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 120 g onions, quartered
  • 100 g leeks, white part only, cut in pieces
  • 120 g fennel, cut in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 50 g salted butter, diced
  • 100 g dry white wine
  • 350 g cooked, peeled chestnuts
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 800 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1282 kJ / 306 kcal
Proteine
4.9 g
Carboidrati
33.8 g
Grassi
11.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247294