Sicilian Caponata - Caponata siciliana
TM6 TM5

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.8 (32 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g olive oil
  • 300 - 350 g aubergines, diced (3-4 cm), (1 large)
  • 200 g red peppers, cut in eighths (approx. 2 peppers)
  • 120 g red onions, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celery, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 10 fresh basil leaves, or to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
515 kJ / 123 kcal
Proteine
2.1 g
Carboidrati
14 g
Grassi
6.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r239638