Mexican Quinoa Salad
TM5 TM6

Mexican Quinoa Salad

4.8 (470 valutazioni )

Ingredienti

  • 180 g quinoa
  • 45 g olive oil
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 700 g water
  • 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 420 g tinned black beans (drained weight)
  • 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
  • 4 spring onions, sliced (2 mm)
  • ½ avocado, diced (1 cm)
  • 30 g cider vinegar
  • 20 g honey
  • 30 g lime juice
  • 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp English mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1571 kJ / 374 kcal
Proteine
13.8 g
Carboidrati
43.2 g
Grassi
12.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r233916