Biltong, Mushroom and Feta Paptert
TM5 TM6

Biltong, Mushroom and Feta Paptert

4.7 (9 valutazioni )

Ingredienti

Filling and Topping

  • 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 80 g red onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped

Paptert Filling and Assembling

  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 170 g maize flour, white
  • 20 g unsalted butter
  • 200 g tinned sweetcorn
    o 200 g fresh sweetcorn kernels
  • 150 g biltong, cut in thin slices
    o 150 g cooked bacon, cut in thin slices
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 200 g double cream
  • 10 fresh basil leaves, roughly chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1422 kJ / 340 kcal
Proteine
14 g
Carboidrati
20 g
Grassi
22 g
Fibre
3.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r207926