Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
TM6 TM5 TM31

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

4.1 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • 600 g water
  • 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
  • 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 350 - 400 g fresh spinach leaves
  • 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
  • 1 pinch salt, adjust to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1159 kJ / 277 kcal
Proteine
42 g
Carboidrati
21.5 g
Grassi
2.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178988