Versioni compatibili
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže, bez kostí, na plátky (1 cm)
- 1 čajová lžička soli a trochu navíc na hrášek
- ¾ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého a trochu navíc na hrášek
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky kari
- 2 - 3 pomeranče, chemicky neošetřené
- 3 čajové lžičky oleje
- 500 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
o 1 kostka zeleninového bujónu - 750 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů hrášku, zeleného, mraženého, rozmrazeného
- 1 - 2 čajové lžičky másla
- 100 gramů čerstvého sýru domácího, à la Thermomix® nebo kupovaného
- 15 gramů škrobu
- ½ čajové lžičky kurkumy
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2290 kJ / 547 kcal
- Proteine
- 43 g
- Carboidrati
- 52 g
- Grassi
- 16 g
- Fibre
- 8.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178114