Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
TM5 TM6

Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)

4.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g basmati rice
  • 1550 g water
  • 100 g onions, cut into quarters
  • 20 g oil
  • 700 g lamb shoulder meat, in bite-size cubes, fat removed
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp pepper, freshly ground
  • 350 g aubergine, peeled and cut into slices (2 cm)
  • toasted pine nuts, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2653 kJ / 634 kcal
Proteine
43.5 g
Carboidrati
64.8 g
Grassi
22.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167895