Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
TM5 TM6

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g asparagus
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon sabayon sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g freshly squeezed lemon juice

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1685 kJ / 403 kcal
Proteine
13 g
Carboidrati
41 g
Grassi
20 g
Fibre
3.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156345