Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
200
gramů červené cibule, napůl
o 200 gramů cibule, napůl - 20 gramů česneku
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek, dle chuti
- 10 gramů olivového oleje
-
750
gramů rajčat, na kousky
o 750 gramů sekaných rajčat v plechovce - 200 gramů různých paprik (např. červené a zelené), na tenké proužky (cca 2 cm dlouhé)
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 150 gramů kukuřice, konzervované, scezené
- 500 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných, v konzervě, scezených (cca 800 gramů před cezením)
-
6
sójových klobás s houbami (450-600 gramů)
o 6 vegetariánských klobás, dle vašeho výběru -
3 - 4
snítky koriandru, pouze lístky
o 3 - 4 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Proteine
- 24 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 21 g
- Fibre
- 13.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151416