Prosciutto and sun-dried tomato muffins
TM6 TM5 TM31

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.1 (51 valutazioni )

Ingredienti

  • olive oil spray, for greasing
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 60 g buckwheat groats
  • 200 g raw almonds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 80 g sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 300 g cottage cheese
  • 1 ½ tsp gluten free baking powder
  • 100 g water
  • 5 eggs
  • 1 tsp salt
  • 12 slices prosciutto (approx. 200 g)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1216.8 kJ / 289.7 kcal
Proteine
19.4 g
Carboidrati
7.6 g
Grassi
19.8 g
Grassi saturi
4.6 g
Fibre
2.6 g
Sodio
707.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150504