Tuna poke bowl
TM6 TM5 TM31

Tuna poke bowl

4.6 (26 valutazioni )

Ingredienti

Ponzu

  • 60 g lemon juice
  • 80 g soy sauce (see Tips)
  • 30 g rice wine vinegar
  • 2 tsp sesame oil

Poke bowl

  • 200 - 300 g brown rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp salt
  • 30 g rice wine vinegar
  • 1 tsp sesame oil
  • 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
  • 2 tsp sesame seeds
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
  • ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
  • ½ nori sheet, cut into strips
  • Japanese pickled ginger, to serve (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2677.5 kJ / 637.5 kcal
Proteine
47 g
Carboidrati
64.6 g
Grassi
18.2 g
Grassi saturi
2.3 g
Fibre
6.6 g
Sodio
2104.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148517