Pepper and Salami Sauce
TM6 TM5

Pepper and Salami Sauce

4.3 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 onion, halved (approx. 80 g)
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, deseeded if desired
  • 30 g olive oil
  • 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
  • 30 g tomato purée
  • 100 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sweet paprika
  • 1 pinch sugar
  • 30 g crème fraîche
    o 30 g cream
  • 80 g salami, cut in strips (1 cm)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
926 kJ / 222 kcal
Proteine
6 g
Carboidrati
10 g
Grassi
17 g
Fibre
5.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148313