Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů bílé quinoy
- 700 gramů vody
- ¼ červené papriky, bez semínek, na kousky
- 3 - 4 cherry rajčata, napůl
- 1 mango, zralé, dužina, na kostky (1x1 cm)
- 2 snítky čerstvé máty, pouze lístky
- 4 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy (1 citrón), podle chuti
- 2 čajové lžičky extra panenského olivového oleje
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, propláchnuté a scezené
- 40 gramů goji, předem namočené na 5–10 minut ve vodě, aby změkla, okapané
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1859 kJ / 443 kcal
- Proteine
- 16 g
- Carboidrati
- 66 g
- Grassi
- 10.5 g
- Fibre
- 10.7 g
Nelle collection
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