Teriyaki salmon bowl
TM6 TM5 TM31

Teriyaki salmon bowl

4.7 (116 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 100 g soy sauce
  • 120 g rice wine
  • 50 g rice malt syrup
  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
  • 1000 g water
  • 100 g wild rice (see Tip)
  • 200 g brown rice
  • 1 tsp salt
  • 150 g frozen edamame beans
  • 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
  • 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3722.3 kJ / 886.3 kcal
Proteine
51.6 g
Carboidrati
68.3 g
Grassi
43.8 g
Grassi saturi
8.7 g
Fibre
8.2 g
Sodio
2271.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145108