Thai green chicken curry
TM6 TM5 TM31

Thai green chicken curry

4.5 (348 valutazioni )

Ingredienti

  • 250 g coconut cream
  • 60 g Thai green curry paste (see Tips)
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 30 - 50 g fish sauce, to taste
  • 1 tsp palm sugar
  • 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
  • 80 g canned bamboo shoots, drained
  • 7 fresh kaffir lime leaves
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1383 kJ / 329.3 kcal
Proteine
27.5 g
Carboidrati
6.4 g
Grassi
21.2 g
Grassi saturi
13.8 g
Fibre
2.8 g
Sodio
1848.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145082