Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g polędwicy wołowej, w jednym kawałku, bez ścięgien i białych błonek
- 1 ¾ łyżeczki soli
- 1 ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia
- 2 łyżki musztardy Dijon
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 120 g pomidorów, bez skórki i gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 25 g masła
-
3
gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
o 1 płaska łyżeczka tymianku, suszonego - 40 g bułki tartej
-
150
g szynki szwarcwaldzkiej, w plastrach
o 150 g szynki parmeńskiej, w plastrach - 2 płaty ciasta francuskiego (550 g)
- 1 jajko, do posmarowania ciasta
- Valori nutritivi
- per 1 porcję
- Calorie
- 2808 kJ / 670 kcal
- Proteine
- 49.1 g
- Carboidrati
- 41.6 g
- Grassi
- 34.7 g
- Fibre
- 2.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r137337