Potato karakari
TM6 TM5 TM31

Potato karakari

4.6 (43 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 brown onions, cut into quarters
  • 1040 g water
  • 600 g potatoes, cut into pieces (2.5 cm - see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 60 g vegetable oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • 1 tsp urad dal (see Tips)
  • 1 tsp chana dal (see Tips)
  • 2 dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
  • ¼ tsp asafoetida (see Tips)
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 10 fresh curry leaves

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
1084.5 kJ / 258 kcal
Proteine
5.1 g
Carboidrati
23 g
Grassi
15.6 g
Grassi saturi
1.7 g
Fibre
4.9 g
Sodio
578.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132111