Paneer tikka
TM6 TM5 TM31

Paneer tikka

4.7 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 250 - 300 g paneer, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • cold water, for soaking
  • olive oil, for brushing
  • 1 tsp garam masala (see Tips), for sprinkling

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
683.2 kJ / 162.7 kcal
Proteine
2.6 g
Carboidrati
6.1 g
Grassi
14.2 g
Grassi saturi
3.2 g
Fibre
1.5 g
Sodio
276.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132090