Sautéed vegetables
TM5 TM6

Sautéed vegetables

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 100 g extra virgin olive oil
  • 300 g onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
  • 3 ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
    o 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
4833 kJ / 1155 kcal
Proteine
12.4 g
Carboidrati
48.4 g
Grassi
101.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r131478