Dou sha bao (red bean paste buns)
TM6 TM5 TM31

Dou sha bao (red bean paste buns)

4.3 (22 valutazioni )

Ingredienti

Dou Sha (Red bean paste)

  • 150 g dried adzuki beans
  • 1000 g water, plus extra for soaking
  • 1 pandan leaf (see Tips)
  • 180 g white sugar

Bao (Buns)

  • 200 g full cream milk
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 20 g white sugar
  • 350 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 30 g vegetable oil
  • 1000 g water
  • 2 tbsp white vinegar

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
619.9 kJ / 147.6 kcal
Proteine
4.3 g
Carboidrati
27.3 g
Grassi
2.2 g
Grassi saturi
0.4 g
Fibre
1.3 g
Sodio
141.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r129210