Orzo Salad with Artichoke and Feta
TM6 TM5 TM31

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.0 (80 valutazioni )

Ingredienti

  • 1100 g water
  • 400 g orzo, rinsed and drained
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 130 g feta cheese, in pieces
  • 340 g artichoke hearts, marinated, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3281 kJ / 781 kcal
Proteine
30 g
Carboidrati
96 g
Grassi
25 g
Fibre
20 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123590