Wild Salmon Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Wild Salmon Fishcakes

3.8 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 slices sourdough bread, roughly torn
    o 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • 1 lemon, thin peelings of skin, plus slices for serving
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
  • 520 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp ghee
    o 1 Tbsp coconut oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1061 kJ / 254 kcal
Proteine
22 g
Carboidrati
7.2 g
Grassi
15.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122212