Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
TM6 TM5 TM31

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.8 (17 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
  • 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
  • 50 g water
  • 15 g pickled capers, drained
  • 20 green olives, pitted

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1593 kJ / 381 kcal
Proteine
50.22 g
Carboidrati
3.06 g
Grassi
18.67 g
Fibre
1.15 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r120144