Sichuan pepper and chilli salt squid
TM6 TM5 TM31

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 (27 valutazioni )

Ingredienti

Pepper and chilli salt

  • 4 tbsp sichuan peppercorns
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 1 tbsp dried chilli flakes

Squid

  • 100 g potato starch
  • 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
  • vegetable oil, for deep frying
  • 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
  • 2 lemons, cut into wedges

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
722.6 kJ / 172 kcal
Proteine
11.5 g
Carboidrati
11.2 g
Grassi
8 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
3.6 g
Sodio
1363.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118792