Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
TM6 TM5 TM31

Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt

4.6 (25 valutazioni )

Ingredienti

Dried fruit compote

  • 500 g water
  • 100 g raw sugar
  • 1 cinnamon quill
  • 4 whole cloves
  • 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
  • 50 g dried apricots
  • 50 g dried pears
  • 50 g pitted prunes
  • 40 g dried apple
  • 50 g dried peaches
  • 1 tsp vanilla bean paste

Ricotta pancakes

  • 440 g ricotta (see Tips)
  • 190 g full cream milk
  • 4 eggs, separated
  • 180 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 50 g butter, for frying
  • yoghurt, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2686.8 kJ / 639.6 kcal
Proteine
21.5 g
Carboidrati
81.9 g
Grassi
26.5 g
Grassi saturi
15.6 g
Fibre
6 g
Sodio
456.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114433