Rhubarb and blackberry breakfast tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 (19 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 40 g cold water
  • 200 g plain flour
  • 1 tbsp raw sugar
  • 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 90 g unsalted butter
  • 1 egg

Filling

  • 150 g raw almonds (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 120 g raw sugar
  • 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
  • 100 g blackberries, fresh or frozen
  • 1 egg, lightly beaten

Blood orange yoghurt

  • 150 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 blood orange, juice only (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
1715.1 kJ / 408.4 kcal
Proteine
10.4 g
Carboidrati
41.4 g
Grassi
21.9 g
Grassi saturi
7.5 g
Fibre
4.5 g
Sodio
58.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114360