Revithia (chickpea soup)
TM6 TM5 TM31

Revithia (chickpea soup)

2.6 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 50 g olive oil
  • 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
  • 1350 g water
  • 2 tsp salt
  • 250 g chilled water
  • 30 g plain flour
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1054.3 kJ / 251 kcal
Proteine
11.8 g
Carboidrati
27.2 g
Grassi
9.3 g
Grassi saturi
1.3 g
Fibre
4.5 g
Sodio
820.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r105595