Crispy bread with tapenade
TM6 TM5 TM31

Crispy bread with tapenade

4.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
  • extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g pickled capers, drained
  • 3 garlic cloves
  • 100 g roasted pine nuts
  • 60 g pitted Kalamata olives
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1992.3 kJ / 474.3 kcal
Proteine
18.2 g
Carboidrati
41.6 g
Grassi
24.5 g
Grassi saturi
5.6 g
Fibre
8 g
Sodio
771.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r101744