Dispositivi & accessori
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 10min
Totale 30min
4 pieces
Ingredienti
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
955.9 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Grassi
13 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
40.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize your life (TM5)
17 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Quick strawberry dessert
5min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Chicken Macaroni Soup
30min
Chili Cheese Dogs
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Spiralized spicy pickled carrots
Nessuna valutazione
Slap pap (soft porridge)
40min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Vegetable trimming stock
2h
DIY pizza pockets
1h 50min
Freeform bread with filling
1h 35min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min