Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolate Ice Cream
12h
Sticky Toffee Pudding
Nessuna valutazione
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Mixed Berries Pavlova Stack
Nessuna valutazione
Chocolate Pudding
1h 20min
Maple Pecan Pie
1h 15min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate Mousse
3h 20min
Custard
15min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Berry Mousse
4h 50min
Chocolate ice cream
12h