Dispositivi & accessori
Veen- en vlierbessen punch
Prep. 30min
Totale 10min
6 glazen
Ingredienti
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Proteine
2 g
Calorie
597 kJ /
143 kcal
Grassi
1 g
Carboidrati
30 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegan
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nessuna valutazione
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Slagroom
10min
Chili con carne
40min
Steak Stroganoff
45min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Koffielikeur
40min
Rudolphs Mocktail
30min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Rijst met groentemix
55min
Tomatenketchup
1h 15min