Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Proteine
- 28.5 g
- Carboidrati
- 20.1 g
- Grassi
- 14.5 g
- Fibre
- 2.2 g
Ricette alternative
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Vejetaryen Pizza
Nessuna valutazione
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Kremamsı bezelye çorbası
40min