Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
TM6 TM5 TM31

Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

4.3 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
  • 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
  • 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
  • 1 tbsp fermented black beans, rinsed
  • 500 g water
  • 2 ½ tbsp light soy sauce
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp chicken stock powder
  • 2 tbsp water
  • 2 tbsp cooking oil
  • 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
877 kJ / 210 kcal
Proteine
35 g
Carboidrati
4 g
Grassi
11 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
1 g
Sodio
369 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r692095